Välkommen till ett krångelfritt bil-liv

Medan andra tävlar i prestige och prestanda så går vi åt andra hållet. På Suzuki tänker vi lite annorlunda. Vårt fokus ligger istället på dig – människan bakom ratten, och hur vi kan förenkla ditt bil-liv så mycket som möjligt. För att lyckas erbjuder vi flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver.

Tack vare att vi erbjuder japansk driftsäkerhet kombinerat med ett brett modellprogram och färdiga lösningar så kan du få ett bra mycket mer krångelfritt bil-liv med Suzuki. Svårare än så är det inte.

Våra modeller – Klicka på bilen och läs mer

Länge leve Småbilen

Nya SWIFT

Rec cirkapris från 234.900 kr

Nu kommer nästa generation av ikonen Swift.

Kompakta småbilen Swift är körglädje personifierad, och en favorit bland bilägare
över hela världen. I sin fjärde generation har Swift uppdaterats med ny design,
ännu mer avancerat säkerhetssystem och en nyutvecklad motor med mildhybrid.
Att Swift dessutom finns med fyrhjulsdrift gör den unik i sin klass

Följ med på resan mot nya Swift

Nöjesmaskinen

SWIFT SPORT

Rec cirkapris från 272.900 kr

Tackar, tackar och tackar igen!

Modell efter modell har genom åren hyllats unisont av världens motorjournalister – och det finns många goda anledningar till det. Den senaste versionen av Swift Sport är såväl snyggare och roligare som säkrare än någonsin.

Bilen kommer med 1,4 Boosterjet Hybrid 48V, vilket medför mindre utsläpp samt lägre bränsleekonomi och fordonsskatt för dig. Nu är det bara att placera händerna på den D-formade ratten, starta bilen och uppleva vår senaste, sportiga nöjesmaskin.

Enjoy!

En riktig SUV

VITARA

Rec cirkapris från 289.900 kr

Funderar du på en ny SUV, och gärna en helt utan kompromisser?

Då är Vitara 4×4 bilen för dig! Det här är pionjären satte SUV-trenden redan på 1980-talet och än idag bygger Suzuki vidare på den – steg för steg, förbättring efter förbättring. Vitara kännetecknas av dess robusta utseende som kompletteras av rena linjer och eleganta 17-tums lättmetallfälgar.

I Vitara är avancerad säkerhetsutrustning och hybridsystem standard för att du ska kunna känna dig trygg i trafiken, samtidigt som du tänker på miljö och plånbok. Du kan välja mellan 48V mildhybrid med manuell eller automatisk växellåda, eller fullhybrid med AGS automatiserad växellåda. Vitara är helt enkelt en SUV som tar för sig, precis som det ska vara.

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

Rec cirkapris från 314.900 kr

En SUV för alla ändamål

S-CROSS är en prisvärd SUV som redan i standardutförandet är utrustad med bland annat 48V mildhybridsystem och intelligent fyrhjulsdrift med AllGrip Select. Att S-CROSS därtill har rejält med plats i både kupé och lastutrymme och har hög säkerhet gör modellen till ett perfekt val.

I kupén är S-CROSS utrustad med ett toppmodernt infotainmentsystem och en mängd säkerhetssystem. Med en bränsleeffektiv motor, hög markfrigång och snygg design är det en SUV med skön och säker körkänsla som passar i alla tillfällen.

Dynamisk fullhybrid

SWACE

Rec cirkapris från 284.900 kr

Bekvämlighet. Självförtroende. Kontroll.

Det är vad du känner när du kör Swace. Tack vare jämn åkkomfort, lätt och följsam styrning samt möjlighet till flexibelt körlägesval är varje körning ett rent nöje.

Och till följd av bilens kurvtagningsstöd (ACA) och finjusterade fjädringssystem är körningen stabil även i skarpa kurvor. Vart du än kör med nära och kära så kan du helt enkelt lita på bilens avancerade system och säkerhetsfunktioner.

Med Swace kan du få med dig det mesta

Bilen har extra rymligt bagageutrymme på hela 596 liter!

För att säkerställa att all packning stannar i bagaget så är lastnät standard i Swace. Dessutom är bagageutrymmet användbart i mer än vardagslivet – exempelvis under familjeutflykter! Golvet är plant och går att packa effektivt, och alla kan sträcka ut sig och slappna av i den generöst tilltagna kupén.

Med Swace får du körglädje, elegans och det praktiska med en miljövänlig och rymlig bil.

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

Rec cirkapris från 539.900 kr

En ny generation av SUV:ar

Möt ACROSS, en helt ny fyrhjulsdriven laddhybrid från Suzuki. ACROSS bjuder på otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 kilometer i kombination med teknik i absoluta toppklass.

Är du också beredd att gå emot konventionerna? Då är ACROSS något för dig. Begränsningarna hos vanliga elbilar och SUV:ar gäller nämligen inte för det här kraftpaketet.

Sann körglädje

Dess robusta yttre kompletteras väl med bilens bekväma, välgjorda interiör med kvalitetsklädsel och stilfulla detaljer. Helheten resulterar i sann körglädje.

Dessutom medför bilens fyrhjulsdrift och hybridsystem att du enkelt kan ta dig dit du ska, och samtidigt tänka på både miljön och din egen bränsleekonomi.

Ikonen

JIMNY TORAKKU

Rec cirkapris från 275.900 kr

Ikonen – nu som lätt lastbil

Sedan debuten 1970 har Jimny representerat kärnan i varumärket Suzuki, och nu lanseras den som en två-sitsig lätt lastbil under namnet Jimny Torakku. Nya Jimny Torakku kommer med en mängd olika förbättringar, bland annat större bagageutrymme på hela 863 liter, plant lastgolv och ett kraftigt lastförskjutningsgaller.

Precis som tidigare modell så kommer Jimny Torakku även med Suzukis mest avancerade system för fyrhjulsdrift – AllGrip Pro 4×4. Det medför att nya Jimny Torakku gör livet ännu mer krångelfritt för äventyrare, som inte alltid har de körvänligaste vägarna framför sig.

Boka service på din Suzuki

Välkommen att boka service på din bil hos oss på Bilkompaniet. Följ instruktionerna på sidan för att enkelt och smidigt hitta din tid.

Osäker? Maila oss så hjälper vi dig

Vänligen fyll i ett bokningsnummer.
Vänligen fyll i ett giltigt bokningsnummer.
{{booking_error}}
Vi kunde tyvärr inte hämta information om bokningsnummer, vänligen kontrollera ditt angivna bokningsnummer eller kontakta vår kundtjänst.
Reg. nummer Datum
{{booking.plate}} {{booking.date | formatBookedDate}}
Läser in uppgifter...
Vänligen fyll i ett registreringsnummer
Vänligen fyll i ett giltigt registreringsnummer
Vi lyckades tyvärr inte att läsa in uppgifter om registreringsnumret. Vänligen kontrollera att din registreringsnummer är korrekt och prova igen eller välj ett bilmärke nedan för att gå vidare
Vi lyckades tyvärr inte att läsa in uppgifter om registreringsnumret. Detta kan bero på att tjänsten vi använder för detta tillfälligt ligger nere eller genomgår underhållsarbete. Vänligen försök igen eller välj ett bilmärke nedan för att gå vidare.
Vi utför tyvärr inte verkstadstjänster för detta bilmärke
Reg. nummer Märke & Modell Årsmodell
{{vehicle.plate}} {{vehicle.brand}} {{vehicle.model}} {{vehicle.year}}

Välj märke

Vänligen välj ett märke

Välj verkstadstjänst

Vänligen välj om du har serviceavtal ovan
Vänligen välj om du har privatleasing ovan
Vänligen välj om du önskar en gemensam kontroll
Vänligen välj en verkstadstjänst.

Välj tilläggstjänster

Vänligen välj en anläggning ovan
Vänligen välj ett datum ovan

Summering

Fordon

Registreringsnummer
{{step1.plate.toUpperCase()}}
Märke
{{vehicle.brand}}
Inte tillgängligt
Modell
{{vehicle.model}}
Inte tillgängligt
Årsmodell
{{vehicle.year}}
Inte tillgängligt
Mätarställning (mil)
{{step3.mileage}}
Inte tillgängligt

Anläggning

{{step2.facility.name}}

Verkstadstjänster

Tilläggstjänster

Tack för din !

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet