kia_logo_black_pantone_

Kia – Movement that inspires      

Kia stärker positionen och är för femte året i rad det tredje största bilmärket i Sverige och även det mest populära bilmärket bland privatpersoner

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Vi menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt pågår en omställning att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material

Elektrifierat

Kia Laddbara bilar

När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot vårt mål – 100% laddbar försäljning i Sverige. Vi är redan på god väg med en laddbar försäljning på 89% där totalmarknaden ligger på 55%, och vi har 30 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 63 gram CO2. 2014 lanserade vi vår första laddbara bilmodell och idag är vi en av de ledande aktörerna i Sverige. Följ med oss på resan mot 100% laddbart.
Källa: Vroom jan-mars 2024

Kia finansiering & Privatleasing

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal & upplägg. Vi erbjuder både Kia Billån och Kia Privatleasing inkl. serviceavtal via Kia Finans (i samarbete med Santander Consumer Bank). Kontakta oss eller beställ enkelt Kia Privatleasing online med Mobilt BankID här.

Läs mer

Extrautrusta din Kia med Originaltillbehör

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Nedan några utvalda populära tillbehör.

Dragkrok, fast med 13-polig släpvagnskontakt ca pris 6 950 kr

En fastmonterad dragkrok med hög kvalitet. Din Kiadragkrok har designats för din Kia och har testats för att se till att de uppfyller gällande säkerhets- och funktionskrav. Elektronikmodulen installeras till fordonets originalkontakter och sköter kommunikationen mellan fordon och släpvagn oavsett om den har konventionella glödlampor eller LED-bakljus. Fordonets parkeringsvarnare och bakre dimljus slås automatiskt av när en släpvagn är ansluten och om en lampa går sönder på släpet så indikeras det i bilens display. Monteringskostnad tillkommer.

Lasthållare, Aluminium  ca pris 3 295 kr
Ju mer du kan lasta, desto mer kan du njuta. Med dessa lätta och starka lasthållare i aluminium kan du säkert transportera allt du kan tänkas behöva på ditt nästa äventyr, oavsett om det är takbox, cykelhållare eller annan utrustning. Dom går enkelt och snabbt att montera tack vare det integrerade verktyget i lasthållarna, allt för en trygg och smidig transport. 

 LED-belysning baklucka ca pris  1 450 kr

Känn dig aldrig hjälplös igen när du letar efter någonting i mörkret. LED-belysningen tänds när du öppnar bakluckan och lyser upp både bagageutrymmet och det bakre området runt bilen. Njut av perfekt sikt i och utanför din bagageutrymme! Monteringskostnad tillkommer.

Thule Motion XT L Kia edition ca pris 6 999 kr
Snygg och rymlig takbox med smarta funktioner och optimerad design för bästa utrymme, aerodynamik och fordonsanpassning. Öppningsbar från båda sidor för enkel åtkomst. Lätt att montera tack vare det extra breda förinstallerade snabbfästet PowerClick. Mått: 195 × 89 × 44 cm Vikt: 20kg

7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti ger trygghet och bra andrahandsvärde

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har en lång nybilsgaranti från fabrik, hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Detta är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar. Väljer du en elbil från Kia så omfattas även EV-batteriet av Kias sjuåriga nybilsgaranti.

Tjänstebil. Luleå, Kalix eller Piteå

Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Läs mer här 

Auktoriserad Kia- verkstad. Luleå, Kalix och Piteå

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Självklart använder vi alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Boka service här

Kia Bilförsäkring

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare önskar i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med fördelaktiga villkor, förmåner och mervärden. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring.

Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

Genom att serva din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad kan du få upp till 7 års fri assistans. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:

  • Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
  • Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

Kia Assistans nödnummer: 0770-117 000 (utomlands +46 770-117 000).

Kia Charge

Appen som visar dig vägen till hundratusentals laddpunkter i Europa och Sverige. Du ser i förväg vilken typ av laddning som finns, vilket pris laddoperatören erbjuder och om laddpunkten är tillgänglig.

• Slipp krångel med olika laddbrickor och appar
• Planera långresan
• All laddning på en faktura

Läs mer

Kia Connect-appen

  • Njut av full kontroll på din Kia via din smartphone även när du inte sitter i bilen
  • Ta emot statusuppdateringar om din bil och statistik över din körning
  • Fjärraktivera en lång rad viktiga funktioner med hjälp av din smartphone
  • Nu med uppdaterad design, intuituva menyer och nya funktioner* Kia Connect finns tillgänglig beroende på utrustningsnivå
Ladda ner från Appstore
Ladda ner från Google Play

Teckna serviceavtal hos oss

På Kia vill vi ta hand om både dig och din bil. Vi gör allt för att ditt bilägande ska vara så enkelt som möjligt. Med våra serviceavtal får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil bibehåller sin höga kvalitet och du färdas säkert på vägarna.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet