Fiorino

Kampanj:

Finansiell Leasing fr. 999 kr/ mån*

Köp fr. 169.900 kr exkl moms

Fiorino är pionjären

Inom sin kategori: kompakt, smidig och redo att utföra sitt arbete.
Dess starka sida är utan tvekan mångsidigheten som kombinerar andan hos en transportbil med elegansen hos en personbil. Dessa egenskaper gör att Fiorino kan ligga i topp när det gäller prestanda, komfort, funktionalitet och transportkapacitet.

Säkerhet och Komfort: Med avancerade säkerhetsfunktioner och bekvämlighetsutrustning är Fiorino utformad för att ge dig en trygg och bekväm körupplevelse. Från avancerade körfunktioner till moderna underhållningsalternativ är varje detalj av Fiorino utformad för att förbättra din körning

Fiorino Nordic 80 hk diesel​

Lastvolym : ​2,5 m3​

Lastvikt : ​433 kg​

Lastlängd​: 1.523 mm

Exempel på standardutrustning:

Parkeringssensorer bak, 16” stålfälgar med navkapslar, takrails, komfort förar- &passagerarsäte med arm- & svankstöd, mellanvägg med extra ljudisolering, dimljus fram, lackad stötfångare​ m.m

Dobló

Smarta lösningar för större utmaningar

Fiat Professional presenterar nya Doblò och E-Doblò, den femte generationen av modellen som förkroppsligar två kompletterande själar. Tack vare nya innovativa lösningar och den tillgängliga 100% elektriska drivlinan är nya Doblò den idealiska partnern för din affärsverksamhet.

Snabbladdning med 100kW

Nya E-Doblò har ett batteriladdningssystem som inkluderar standardlösning med medföljande kabel eller, på begäran, väggdosor för snabbladdning. Tack vare 100 kW snabbladdning (DC) kan nya E-Doblò ladda upp 80% batterikapacitet på endast 30 min.

Magic Cargo system

Funktionen ” Magic Cargo ” förbättrar mångsidigheten i fordonets interiör, så att du kan bära upp till 3 personer i framsätena eller öka längden och arbetsvolymen: lastkapaciteten ökas med 0,5 m3, vilket gör att du kan bära upp till 4,4 m3 och en arbetslängd upp till 3,44 m. Perfekt för dina dagliga uppdrag.

Magic Mirror 5″ backspegel

En innovativ funktion som berikar säkerhetsfunktionerna i nya Doblò. Med hjälp av Magic Mirror 5″ backspegel kan du se den bakre vyn med hjälp av 2 videokameror, en placerad under den högra sidospegeln och den andra integrerad i de bakre svängdörrarna. Detta förbättrar din bakre sikt under flera olika alla manövrar.

e-Doblo

Batteri ,50 kWh,136 hk räckvidd upp till 280 km (enl WLTP Blandad körning)

Scudo

Originalet från Fiat Professional

Nya Scudo den multifunktionella skåpbilen. finns med två drivlinor. elmotor eller dieselmotor. Lastkapacitet upp till 6,6 m3 och med en lastvikt upp till 1400 kg

Display med smarta funktioner

Informationsdisplayen innhåller en rad smarta funktioner som exempelvis minskar klimatanläggningens påverkan på batteriet och möjlighet finns att schemalägga laddning för att dra fördel av lägre energikostnader.

Flexibel och användbar

Nya modulära funktioner gör det enkelt att skräddarsy interiören efter dina behov. Förutom en generös lastvolym erbjuder Nya Scudo funktionella och flexibla lastlösningar, anpassade för alla tänkbara situationer.

E-Scudo- effektiv prestanda och lastkapacitet

*Batteriet på 50 kWh till E-Scudo har en räckvidd upp till 230 km*, räckvidden för det större batteriet på 75kwh är upp till 330 km*  (enligt WLTP blandad körning).

*Elmotorn: 100 kW/136 hk/260 Nm AT (25,7 kWh/100 km enligt WLTP) snabbladdning upp till 100 kWh (DC-laddning

E-Scudo hanterar 1275 kg i lastvikt och 1000 kg i dragvikt

 

Ducato

Klassledande lastkapacitet

Välj mellan diesel eller 100% elektrisk drivlina Upp till 362 km räckvidd vid eldrift

Klassledande lastförmåga upp till 18.5 m3. Guld-utmärkelse i Euro NCAP 2023  med högsta betyg för aktiva säkerhetssystem

E-Ducato är den första helt elektriska modellen från Fiat Professional.  Allt du behöver göra är att välja den konfiguration som bäst passar för  dina behov.  Med  lastkapacitet  (10-17 m3) och nyttolast på upp till 1 950 kg.                                                                                                                                                    

Display med smarta funktioner

Informationsdisplayen innhåller en rad smarta funktioner som exempelvis minskar klimatanläggningens påverkan på batteriet och möjlighet finns att schemalägga laddning för att dra fördel av lägre energikostnader.

.

Körläge efter behov

För att optimera räckvidd och prestanda väljs det körläge som passar uppdraget. Normal-läge ger perfekt balans mellan prestanda och ekonomi, ECO-läget är lämpligt för att generera längre räckvidd och Power -läget för tyngre last eller när mer kapacitet behövs.

Klassledande lastkapacitet och kan köras upp till 370 km på el

E-Ducato finns med två olika batterikonfigurationer, på 47kWh respektive 79kWh. Räckvidden varierar beroende av storleken på batteriet, 235 – 370 km (enligt WLTP/stadskörning).
Flertalet olika laddningsmöjligheter erbjuds, 6.6 kW, 11 kW, 22 kW och 50 kW snabbladdning.

*Avser modellen Fiat Fiorino med standardutrustning. Samtliga belopp är angivna exklusive moms.Leasingavgift per månad: 999 kr, avtalstid: 36 månader och restvärde: 94 188 kr.
Vid leverans utgår en särskild leasingavgift om 46 225 kr.Uppläggningsavgift och administrationsavgift tillkommer.Leasingavgiften är rörlig och kan t e x. ändras p g a. förändringar i det allmänna ränteläget.Sedvanlig kreditprövning sker. Bilen ska hanteras enligt anvisningar i instruktions- och serviceboken och leasetagaren ska på egen bekostnad svara för drift, skötsel, underhåll och reparation av bilen. Finansiering genom finansiell leasing erbjuds till företagskunder via Santander Consumer Bank.

Förbrukning​, blandad körning WLTP :5,1 l/100 km.CO2-utsläpp WLTP: 133 g/km.

Boka service på din Fiat

Välkommen att boka service för din bil hos oss på Bilkompaniet. Följ instruktioner på sidan för att enkelt och smidigt hitta din tid.

Osäker? Maila oss så hjälper vi dig.

Vänligen fyll i ett bokningsnummer.
Vänligen fyll i ett giltigt bokningsnummer.
{{booking_error}}
Vi kunde tyvärr inte hämta information om bokningsnummer, vänligen kontrollera ditt angivna bokningsnummer eller kontakta vår kundtjänst.
Reg. nummer Datum
{{booking.plate}} {{booking.date | formatBookedDate}}
Läser in uppgifter...
Vänligen fyll i ett registreringsnummer
Vänligen fyll i ett giltigt registreringsnummer
Vi lyckades tyvärr inte att läsa in uppgifter om registreringsnumret. Vänligen kontrollera att din registreringsnummer är korrekt och prova igen eller välj ett bilmärke nedan för att gå vidare
Vi lyckades tyvärr inte att läsa in uppgifter om registreringsnumret. Detta kan bero på att tjänsten vi använder för detta tillfälligt ligger nere eller genomgår underhållsarbete. Vänligen försök igen eller välj ett bilmärke nedan för att gå vidare.
Vi utför tyvärr inte verkstadstjänster för detta bilmärke
Reg. nummer Märke & Modell Årsmodell
{{vehicle.plate}} {{vehicle.brand}} {{vehicle.model}} {{vehicle.year}}

Välj märke

Vänligen välj ett märke

Välj verkstadstjänst

Vänligen välj om du har serviceavtal ovan
Vänligen välj om du har privatleasing ovan
Vänligen välj om du önskar en gemensam kontroll
Vänligen välj en verkstadstjänst.

Välj tilläggstjänster

Vänligen välj en anläggning ovan
Vänligen välj ett datum ovan

Summering

Fordon

Registreringsnummer
{{step1.plate.toUpperCase()}}
Märke
{{vehicle.brand}}
Inte tillgängligt
Modell
{{vehicle.model}}
Inte tillgängligt
Årsmodell
{{vehicle.year}}
Inte tillgängligt
Mätarställning (mil)
{{step3.mileage}}
Inte tillgängligt

Anläggning

{{step2.facility.name}}

Verkstadstjänster

Tilläggstjänster

Tack för din !

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet