Helt nya Kia Sportage – ladda för nya intryck

Nu går det att beställa nya Kia Sportage – en sportig SUV med slank och kraftfull design lämpad för såväl pulserande storstadskörning som äventyr ute i det fria.

Två helt nya versioner

Nya Kia Sportage kommer i två versioner där hybridutförandet är först ut och strax därefter kommer även helt nya Kia Sportage som plug-in hybrid. Med en dragkraft på hela 1650 kg är hybridutförandet av Kia Sportage perfekt för tyngre släp. Som ytterligare ett steg mot Kias mål 100 % laddbart 2024 lanseras sedan helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid under våren.

Mer plats för intryck

Sportage har blivit större. Den luftiga kupén och utökat benutrymme för passagerare ger mer utrymme för en bekvämare resa. Kia Sportage Hybrid har ett lastutrymme på hela 1 776 med nedfällda säten, 1715 liter i plug-in hybrid-versionen. Dessutom kan ryggstödet fällas 40:20:40. Bra när resan är lång och packningen stor

Inspirerande körning med avancerad teknik

Helt nya Kia Sportage är en nutida SUV med den senaste tekniken. Dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, uppkoppling med Kia Connect, trådlös laddning och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist.

Kia Connect

Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 78 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (46 gram/km) av de 12 största bilmärkena i Sverige Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.
Läs mer:https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

Kia Sportage Hybrid

  • Rek pris fr. 410 200kr
  • Förmånsvärde. 3 586 kr vid 50% marginalskatt

Kia Sportage Plug-In-Hybrid

  • Rek pris fr. 474 600 kr
  • Förmånsvärde fr: 2760 kr vid 50% marginalskatt

En uppkopplad rörelse framåt

100 % laddbart till 2024.

Alltid 7 års nybilsgaranti med Kia.

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har en lång nybilsgaranti från fabrik, hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar. Väljer du en elbil från Kia så omfattas även EV-batteriet av Kias sjuåriga nybilsgaranti.

Läs mer om Kias nybilsgaranti här

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.


    Just nu Kampanjränta

         3,95%

    på utvalda begagnade bilar i lager.