Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Därför lanseras helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid, en fyrhjulsdriven SUV med plats för sju personer och låga 38 CO₂ g/km, som gör det möjligt för fler att vara en del av omställningen till elektrifierat. Pris från 569 900 kr . Förmånsvärde från 2 349 kr/mån*. Privatleasing från 5 995 kr/ mån

Vardagskörning på el

Laddhybriden är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Många av vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

Hög komfort för sju personer

Vår största SUV kombinerar fyrhjulsdrift, som ger bilen en klart bättre framkomlighet, med hög komfort för samtliga sju passagerare. Och behöver du mer bagageutrymme? Då finns hela 1988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden. Laddbara Sorento kommer dessutom med en dragvikt på 1 500 kg.

Teknik i framkant

Ett brett utbud av uppkopplade tjänster och förarhjälpmedel är standard i Kia Sorento Plug-In Hybrid. Instrumenteringen är utrustad med bl.a. 10,25” pekskärm med navigationssystem och ett 12,3” digitalt kluster. Beroende på utrustningsnivå visar även skärmen en kameravy av dödavinkeln för att  minimera faror. Allt för en säkrare körning

Ett samarbete med förnyad drivkraft

Kia har alltid gått sin egen väg. Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på Kias strävan efter att tänka nytt och ta omställningen till elektrifierat till nästa nivå. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao. Därför lanseras Kia Sorento Plug-In Hybrid tillsammans med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft, där både omställningen till elektrifierat och nära och kära står i fokus.  Den drivkraften har nu fått förnyad energi genom Sophie Verdonks tolkning av Mando Diaos specialskrivna låt “Vi lever nu”.

Sophie Verdonk utsågs till vinnare av Kias och Mando Diaos tävling under april månad, som gick ut på att tolka ledmotivet till Sorento Plug-In Hybrid,  ”Vi lever nu”. Sophies tolkning kommer höras i Kias reklam under våren, och hennes version kommer även att finnas på Spotify från och med den 28:e maj.

Kia har alltid gått sin egen väg. Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på Kias strävan efter att tänka nytt och ta omställningen till elektrifierat på allvar. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao. Därför lanseras Kia Sorento Plug-In Hybrid tillsammans med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft, där både omställningen till elektrifierat och nära och kära står i fokus.

Mando Diaos låt ”Vi lever nu” finns på Spotify.

Tillbehör till kampanjpris

Just nu kan du köpa till tillbehör till ett förmånligt pris när du köper en ny Kia Sorento Plug-In Hybrid. Vinterhjul, dragkrok eller cykelhållare, vad behöver du?

Kia Original 18” vinterhjul 8 900 kr (ord. pris 19 500 kr)
Kia Original elektrisk dragkrok 8 900 kr (ord. pris 21 000 kr)
Kia Original lasthållare + två stycken cykelhållare 2 900 kr (ord. pris 7 485 kr)

7 sköna år med Kia.

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

Läs mer om Kias nybilsgaranti här

Erbjudandena gäller modellår 2021 och registrerade bilar t.o.m. 30/6-2021 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 38 g/km, enligt WLTP. *Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. **Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt