Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid        

Lanseras nu

Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Därför lanseras helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid, en fyrhjulsdriven SUV med plats för sju personer och låga 38 CO₂ g/km, som gör det möjligt för fler att vara en del av omställningen till elektrifierat. Pris från 569 900 kr (klimatbonus ej inräknad). Förmånsvärde från 2 349 kr/mån*.

    Vardagskörning på el

Laddhybriden är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Många av vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

   Fyrhjulsdrift

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är utrustad med fyrhjulsdrift. Fyrhjulsdrivna bilar ger bättre framkomlighet.

   7-sitsig SUV

Hög komfort för alla sju passagerare erbjuds i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Och behöver du mer lastutrymme? Då finns det hela 1988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden.

   Teknik i framkant

Helt nya Kia Sorento är fullmatat med teknik, allt för en säkrare körning. Bland annat är autobroms, även vid vänstersväng, standard och instrumentbrädan är utrustad med 12,3″ fullt digitalt kluster. Beroende på utrustningsnivå kan du även få kameravy i instrumentbrädan för att minimera faran med dödavinkeln och undvika kollisioner vid filbyten.

Kia har alltid gått sin egen väg. Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på Kias strävan efter att tänka nytt och ta omställningen till elektrifierat på allvar. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao. Därför lanseras Kia Sorento Plug-In Hybrid tillsammans med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft, där både omställningen till elektrifierat och nära och kära står i fokus.

Mando Diaos låt ”Vi lever nu” finns på Spotify.

 7 sköna år med Kia.

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

Läs mer om Kias nybilsgaranti här

Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m 30/4 2021 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning Kia Sorento Plug-in Hybrid 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 38 g/km, enligt WLTP. *Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Dags att serva bilen.

Boka här