Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Med fyrhjulsdrift, låga 38 g/km CO2, hög komfort för alla sju passagerare, teknik i framkant och fördelarna med elektrifierad körning innebär SUV:en Kia Sorento Plug-In Hybrid att fler kan bli en del av en laddbar rörelse. Pris från 569 900 kr. Förmånsvärde från 3 005 kr/mån*.

Vardagskörning på el

Laddhybriden är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Många av vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

 

Hög komfort för sju personer

Vår största SUV kombinerar fyrhjulsdrift, som ger bilen en klart bättre framkomlighet, med hög komfort för samtliga sju passagerare. Laddbara Sorento kommer dessutom med en dragvikt på 1 500 kg. Och behöver du mer bagageutrymme? Då finns hela 1988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden.

Teknik i framkant

Ett brett utbud av uppkopplade tjänster och förarhjälpmedel är standard i Kia Sorento Plug-In Hybrid. Instrumenteringen är utrustad med bl.a. 10,25” pekskärm med navigationssystem och ett 12,3” digitalt kluster. Beroende på utrustningsnivå visar även skärmen en kameravy av dödavinkeln för att  minimera faror. Allt för en säkrare körning

Ett samarbete med förnyad drivkraft

Kia har alltid gått sin egen väg. Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på Kias strävan efter att tänka nytt och ta omställningen till laddbart till nästa nivå. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao, därför samarbetar Kia med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft där omställningen till laddbart såväl som omtanken till nära och kära står i fokus.

Mando Diaos låt ”Vi lever nu” finns på Spotify.

7 sköna år med Kia.

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

Läs mer om Kias nybilsgaranti här

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.


  Vi är nu ackrediterade

  för att släcka 2:or

  för alla bilmärken hos

  Bilkompaniet

  i Luleå och Piteå.

  Boka tid för reparation och efterkontroll här

  Ps: tag med besiktningsprotokollet