Helt nya Kia Sorento – äntligen här!  Provkör den hos oss redan idag.

En SUV utöver det vanliga. Snart laddbar. Kias största SUV – helt nya Kia Sorento finns äntligen hos oss på Bilkompaniet. En sjusitsig familjefavorit med riktig fyrhjulsdrift.

Med helt nya Kia Sorento bryter Kia ny mark och höjer standarden när det gäller utrymme, funktionalitet och effektivitet. Kias största SUV kombinerar fyrhjulsdrift, som ger bilen en klart bättre framkomlighet, med hög komfort för samtliga sju passagerare. Kia Sorento kommer som laddhybrid, och går att förboka redan nu med leverans i början av 2021

Maximerad plats- Sorento kan snabbt ställas om från fem till sju sittplatser. Behöver du maximera bagageutrymmet? Då finns 2011 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden.

Fyrhjulsdrift, 7 -sitts och riktigt drag- Det finns många fördelar med att välja helt nya Kia Sorento. Riktig fyrhjulsdrift och generöst utrymme är några av dem. men även dragvikten. När båten ska dras upp eller en tur med husvagnen är Sorento bilen som klarar utmaningen. I dieselutförande har den en dragkapacitet på hela 2 500kg

Kias 7 åriga nybilsgaranti  Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer vi att vara med dig och din Kia hela vägen. Den långa garantin gäller även EV-batterierna på Kias elbilar och laddhybrider.

Bränsleförbrukning Kia Sorento Diesel blandad körning 6,9l/100km, CO2-utsläpp 179 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.


  Vi är nu ackrediterade

  för att släcka 2:or

  för alla bilmärken hos

  Bilkompaniet

  i Luleå och Piteå.

  Boka tid för reparation och efterkontroll här

  Ps: tag med besiktningsprotokollet