Verkstadschef | Kalix| Bilkompaniet

Nu satsar vi vidare i Kalix och söker

Verkstadschef

Vill du ha en spännande roll där du kombinerar toppmodern teknik och ledarskap för att driva vår verkstad i Kalix? Då ska du söka tjänsten som Verkstadschef!

Tjänsten innebär att du som ledare strävar efter att inspirera och engagera dina medarbetare till delaktighet och tillsammans med ledningen jobba mot uppsatta mål såsom hög kundnöjdhet, trivsel och lönsamhet. Försäljning av service- och reparationstjänster samt försäljning av bildelar till såväl privatpersoner som till företag. I arbetet ingår även att planera/boka och optimera dessa jobb i verkstaden tillsammans med vår servicerådgivare.

Vi tror att du har god kunskap om bilar och att du tidigare jobbat som ledare i ett serviceyrke. Du måste tycka om att möta människor och inser vikten av ett bra och professionellt bemötande både internt och externt. Som verkstadschef är du en viktig del i hur kunderna uppfattar vårt företag. Vi värdesätter att du har god datavana och att du har lätt för att lära dig nya system.

Du kommer att arbeta med flera starka varumärken såsom Kia, Suzuki, Fiat Professional och Mekonomen. Kia är i dagsläget Sveriges tredje största bilmärke, Suzuki har sin givna plats här uppe i norr med prisvärda och tillförlitliga fyrhjulsdrivna bilar samt Fiat Professional transportbilar som har smakfulla lösningar oavsett transportbehov. Detta innebär att vi kan serva alla kunder oavsett vilken bil dom kör!

För dig som söker tjänsten är det självklart att du delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag samt är beredd att satsa hela vägen.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansökan skicka via mail märkt ”Verkstadschef Kalix” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2021-11-28

Frågor om tjänsten besvaras av Servicechef Christian Burman tel. 0920-236616

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 74 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet