Transportsäljare| Luleå| Bilkompaniet

Nu satsar vi vidare i Luleå och söker en:

Transportsäljare

Nu förstärker vi i vår bilhall i Luleå. I vår nyrenoverade anläggning i Luleå ser vi en ökad kundtillströmning. Allt för att kunna fortsätta utveckla Bilkompaniet och stärka kundupplevelsen.

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade transportbilar till såväl företag som privatpersoner samt värdering, prissättning och inköp av begagnade bilar. Vi erbjuder även olika finansieringslösningar helt efter kundens önskemål. Som säljare jobbar du nära dina kollegor på personbilssidan, driver och utvecklar den proaktiva försäljningen och driver din försäljning mot uppsatta mål.

För att lyckas i denna roll tycker du om att möta människor samt ha förmågan att skapa och underhålla goda kundrelationer, vara driven, flexibel och van att arbeta självständigt på ett proaktivt och affärsmässigt sätt. Branscherfarenhet är ett stort plus.

Till din hjälp har du erfarna och kompetenta medarbetare samt att vi kontinuerligt erbjuder bra utbildningar.

Du kommer att arbeta med flera starka varumärken såsom Iveco, Fiat Professional och Opel transportbilar. Fiat Professional och Opel transportbilar har smakfulla lösningar oavsett transportbehov. Modellprogrammen är breda och täcker allt från små skåp, via el-, och stora påbyggnadsskåp med tex kran osv hos Iveco.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök genom att skicka ett mail märkt ”Transportsäljare” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2021-07-31.

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-236606

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 70 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet