Servicerådgivare | Boden | Mekonomen

Till vår Mekonomen bilverkstad i Boden söker vi nu en:

Servicerådgivare

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av service- och reparationstjänster till såväl privatpersoner som till företag. I arbetet ingår även att planera/boka och optimera dessa jobb i verkstaden.

Vi tror att du har god kunskap om bilar och att du tidigare jobbat i ett serviceyrke. Du måste tycka om att möta människor och inser vikten av ett bra och professionellt bemötande. Som servicerådgivare är du en viktig del i hur kunderna uppfattar vårt företag. Eftersom vi har många olika IT-system är det en förutsättning att du har god datavana och att du har lätt för att lära dig nya system.

Mekonomens värdegrund förklaras enklast i fem nyckelord: Kundorientering, affärsmässighet, ansvar, kompetens och flexibilitet och med följande kundlöften.

  • Vi är nyfikna och lyhörda
  • Vi levererar rätt kvalité i rätt tid
  • Vi erbjuder prisvärda helhetslösningar
  • Vi löser våra kunders behov

För dig som söker tjänsten är det självklart att du delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag samt är beredd att satsa hela vägen.

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök genom att skicka ditt cv och personliga brev märkt ”Servicerådgivare” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2020-08-09.

Frågor om tjänsten besvaras av Verkstadschef Magnus Simonsson, tel 070-642 99 87 eller Servicemarknadschef Christian Burman, tel 070-6449954

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 70 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet