Säljledare | Piteå | Bilkompaniet

Nu satsar vi vidare i Piteå och söker en:

Säljledare

Nu tar vi nästa steg och förstärker i vår bilhall i Piteå. Efter succén med vår storsäljare Kia, och den tillväxt det gett, är tiden inne att förstärka laget med en säljande säljledare. I vår nya anläggning i Piteå som öppnade sommaren 2020 ser vi en ökad kundtillströmning och därför ett stort behov av att bli fler. Allt för att kunna fortsätta utveckla Bilkompaniet och stärka kundupplevelsen.

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade bilar till såväl privatpersoner som företag samt värdering, prissättning och inköp av begagnade bilar. Vi erbjuder även olika finansieringslösningar helt efter kundens önskemål. Som säljledare jobbar du nära försäljningschefen, coachar och leder teamet i Piteå, driver och utvecklar den proaktiva försäljningen, driver dina och teamets försäljning mot uppsatta mål.

För att lyckas i denna roll tycker du om att möta människor samt ha förmågan att skapa och underhålla goda kundrelationer, vara driven, flexibel och van att arbeta självständigt på ett proaktivt och affärsmässigt sätt. Branscherfarenhet är ett stort plus.

Till din hjälp har du erfarna och kompetenta medarbetare samt att vi kontinuerligt erbjuder bra utbildningar.

Du kommer att arbeta med flera starka varumärken såsom Kia, Suzuki och Fiat Professional. Kia är i dagsläget Sveriges tredje största bilmärke, Suzuki har sin givna plats här uppe i norr med prisvärda och tillförlitliga fyrhjulsdrivna bilar och Fiat Professionals transportbilar har smakfulla lösningar oavsett transportbehov. Modellprogrammen är breda och täcker allt från liten småbil, via el-, hybrid- och plug-in bilar till stora fyrhjulsdrivna suv:ar.

Kia elektrifierar Sverige och under 2021 förväntas 80% av Kias nybilsförsäljning vara elektrifierad. Deras modellprogram präglas av design, kvalitet, säkerhet och miljömedvetenhet, till ett konkurrenskraftigt pris.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Ansök genom att skicka ett mail märkt ”Säljledare” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2021-01-20.

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-236606

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 70 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet