Säljare | Piteå | Bilkompaniet

Säljare till Bilkompaniet i Piteå

Är du duktig på att skapa goda relationer och är, eller vill bli, duktig på hållbara affärer? Då kan du vara Bilkompaniets nästa säljare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bilkompaniet Sigoro AB.

Om företaget

Hos Bilkompaniet hittar du både nya och begagnade bilar, deras märken är Opel, Kia, Suzuki, Fiat och Iveco. Med sin lokala närvaro och kunniga personal jobbar de ständigt för att nå sin vision om 100% nöjda kunder.

Bilkompaniet är ett företag i tillväxt och söker nu att utöka sitt team ytterligare. De finns idag på tre orter i Norrbotten; Piteå, Kalix och Luleå. På plats i Piteå finns det ett härligt gäng medarbetare där prestigelöshet, humor och god service är ledorden. Bilkompaniet erbjuder dig en trevlig och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eller försäljning, utan du behöver tycka om att bygga goda relationer och hitta lösningar som bidrar till nöjda och återkommande

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare är din viktigaste uppgift att skapa långsiktiga relationer med företagets kunder. Du arbetar med bilaffärer på hög nivå. Både nya och begagnade bilar från inbyte till avtalsskrivning och uppföljning.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att skapa ett förtroende för kunden och guida din kund genom företagets produkter, provkörningar samt ge information om tillbehör och finansieringslösningar. Här ses en affär som starten på en relation där kunden ska känna en självklarhet att komma tillbaka till dig och Bilkompaniet med andra behov som kan tänkas uppstå.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • God systemvana

Vi tror att du kan komma från vilken bakgrund som helst och behöver i dagsläget inte ha goda bilkunskaper då du kommer gå interna utbildningar för att lära dig mer om både branschen och försäljning. Det vi vet att du behöver är ett intresse för att bygga hållbara relationer och att du har en fallenhet för service genom att alltid ha ett lyhört, positivt och lösningsorienterat bemötande. Du arbetar tillsammans med kollegor mot målet att ha 100% kundnöjdhet, så vi tror du är en god lagspelare som bidrar till en bra stämning på arbetsplatsen samtidigt som du är prestigelös och delar med dig av utmaningar och kunskap med dina kollegor

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Piteå

Lön: Fast lön och provision

Frågor, kontakta Bravura här: mejlto: Bravura så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 75 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Just nu Kampanjränta

     3,95%

på utvalda begagnade bilar i lager.