Personbilsmekaniker | Piteå | Bilkompaniet

Personbilsmekaniker

Nu behöver vi förstärkning av en driven personbilsmekaniker till vår verkstad i Piteå

Beroende på din kompetens och inriktning finns möjlighet att skräddarsy en mekanikertjänst som matchar dina intressen inom fordonsteknik.

För att lyckas i denna befattning ser vi gärna att du har fordonsteknisk utbildning samt gärna några års erfarenhet som bilmekaniker. Elektrifieringen medför även att annan bakgrund än mekaniker kan vara aktuellt, erfarenhet av arbete med högspänning är meriterande samt intresse för data och elektronik. Är du ung, och saknar erfarenhet, men har rätt utbildning och ett brinnande intresse är du såklart välkommen med din ansökan, så hjälps vi åt med att ge dig erfarenhet 😊

Som person är du vetgirig, ihärdig och ser möjligheter i stället för problem. Du är van att arbeta självständigt och är helt med på att noggrannhet, ordning och reda är nyckelord för att få nöjda kunder.

Hos oss har du möjlighet att få en bra utbildning och kompetensutveckling, och på köpet får du dessutom jobba med världens bästa kollegor!

Är du rätt tjej eller kille så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

 

Ansökningshandlingar, märkta ”Personbilsmekaniker” skickas senast 2022-12-31 med e-post till jobbintresserad@bilkompaniet.com

Frågor om tjänsten besvaras av verkstadschef Anders Jansson, tel 0911-78958

Bilkompaniet har 75 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia och Suzuki personbilar samt Fiat och Iveco transportbilar.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet