Kia Mastertekniker | Luleå | Bilkompaniet

Nu satsar vi vidare i Luleå och söker

Kia Mastertekniker

Succén fortsätter för Kia och Bilkompaniet och med den tillväxt det gett så är tiden inne för att förstärka vårt team med ytterligare en Kia Mastertekniker.

Som Mastertekniker, som är den högsta nivån som Kia mekaniker, kommer du främst att arbeta med avancerad diagnos och felsökning för hela Kias produktprogram. Vanliga service- och reparationsarbeten kommer också att vara en del av din arbetsdag.

För att nå Master-nivån erbjuds du ett omfattande utbildningsprogram som genomförs av Kia Motors Sverige.

Det är meriterande om du har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet från arbete som bilmekaniker men det behöver inte vara ett krav, vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du är arbetsam, trevlig och ihärdig person som ser möjligheter i stället för problem. Du är van att arbeta självständigt och i team samt gillar problemlösning. Som Mastertekniker kommer du att vara en nyckelperson och kommer att ha tät kontakt med verkstadsledning och även med teknisk support på Kia Motors Sverige.

Till din hjälp har du erfarna och kompetenta medarbetare samt inte minst vår nuvarande Kia-tekniker som ni tillsammans kommer att bilda ett kompetent masterteam.

Du kommer att arbeta med Sveriges tredje största varumärke. Kias modellprogram är omfattande med allt från småbilar till stora suv:ar och är ledande inom elektrifiering med elbilar, plug-in och hybridbilar. 

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök genom att skicka ditt cv och personliga brev märkt ”Mastertekniker” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2023-09-30

Frågor om tjänsten besvaras av Servicemarknadschef Christian Burman, tel 0920236616 eller Verkstadschef Anders Almquist 0920236617

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 75 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet