Bilsäljare | Piteå | Bilkompaniet

Efter tidigare satsningar i Luleå och Kalix är det nu dags för en helt ny fullserviceanläggning i Piteå. Därför söker vi nu en:

Bilsäljare

Efter succén med vårt nyaste bilmärke Kia, och den tillväxt det gett, är tiden inne för att förstärka med ytterligare en säljare. Vår nya anläggning i Piteå öppnar sommaren 2020 men vi ser gärna att du som säljare kan påbörja anställningen redan under våren.

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade bilar till såväl privatpersoner som företag samt värdering, prissättning och inköp av begagnade bilar. Vi erbjuder även olika finansieringslösningar helt efter kundens önskemål.

För att lyckas i denna roll måste du tycka om att möta människor samt ha förmågan att skapa och underhålla goda kundrelationer, vara driven, flexibel och van att arbeta självständigt på ett proaktivt och affärsmässigt sätt.

Till din hjälp har du erfarna och kompetenta medarbetare samt att vi kontinuerligt erbjuder bra utbildningar.

Du kommer att arbeta med flera starka varumärken såsom Kia, Suzuki och Fiat Professional. Kia är i dagsläget Sveriges tredje största bilmärke, Suzuki har sin givna plats här uppe i norr med prisvärda och tillförlitliga fyrhjulsdrivna bilar och Fiat Professionals transportbilar har smakfulla lösningar oavsett transportbehov. Modellprogrammen är breda och täcker allt från liten småbil, via el-, hybrid- och plug-in bilar till stora fyrhjulsdrivna suv:ar.

Kia elektrifierar Sverige och under 2020 förväntas 70% av Kias nybilsförsäljning vara elektrifierad. Deras modellprogram präglas av design, kvalitet, säkerhet och miljömedvetenhet, till ett konkurrenskraftigt pris.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök genom att skicka ett mail märkt ”Bilsäljare” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2020-01-31.

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-236606

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 70 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt