Bilsäljare | Piteå| Bilkompaniet

Bilsäljare

Vi behöver stärka upp i Piteå och söker en:

Bilsäljare

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade bilar till såväl privatpersoner som företag samt även värdering, prissättning och inköp av begagnade bilar. Vi erbjuder även olika finansieringslösningar helt efter kundens önskemål.

Branscherfarenhet och ”bilkunskap” är inget krav utan det viktigaste är att du har den rätta viljan och för att lyckas i denna roll måste du tycka om att möta människor samt ha förmågan att skapa och underhålla goda kundrelationer, vara driven, flexibel och van att arbeta självständigt på ett proaktivt och affärsmässigt sätt.

Till din hjälp har du ett härligt gäng medarbetare samt att vi kontinuerligt erbjuder bra säljutbildningar.

Du kommer att arbeta med ett av Sveriges snabbast växande varumärke och som senaste åren har befäst sin plats som Sveriges tredje största. Kias modellprogram är omfattande med allt från småbilar till stora suv:ar och är ledande inom elektrifiering med elbilar, plug-in och hybridbilar.
Kias bilmodeller präglas av design, kvalitet, säkerhet och miljömedvetenhet, till ett konkurrenskraftigt pris. Kiaägare är mycket lojala där en hög andel väljer Kia igen när det är dags att byta bil.

Vi säljer även Suzuki som har sin givna plats här uppe i norr med prisvärda och tillförlitliga fyrhjulsdrivna bilar. IVECO och Fiat Professionals transportbilar har smakfulla lösningar oavsett transportbehov. Från små skåp till stora påbyggnader med tex 100% eldrift.
Modellprogrammet hos oss är brett och täcker allt från liten småbil, via el-, hybrid- och plug-in bilar till stora fyrhjulsdrivna suv:ar.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Ansök genom att skicka ett mail märkt ”Bilsäljare” till
jens.hallberg@bilkompaniet.com senast 2023-05-31.

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-236606

 

Bilkompaniet har 75 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia och Suzuki personbilar samt Fiat och Iveco transportbilar.

Vi är nu ackrediterade

för att släcka 2:or

för alla bilmärken hos

Bilkompaniet

i Luleå och Piteå.

Boka tid för reparation och efterkontroll här

Ps: tag med besiktningsprotokollet