Kampanjpriser på våra Suzuki bilar i  lager

Just nu så har vi prisjusterat våra lagerbilar, tillfälle att spara! upp till 35 900 kr

Välkommen in och gör en bra bilaffär! Förs till kvarn

swift

Suzuki Swift 4×4 Allgrip Hybrid tar körglädjen mot nya höjder 

Kampanjpris från 179 900 kr. 

Swift utmärker sig med bekväma säten, ett generöst innerutrymme och ett bagageutrymme som erbjuder gott om plats Suzukis vridstyva lättviktsplattform erbjuder en suverän kombination av god ekonomi och ren körglädje. Allt på 384 effektiva cm. Det sportiga intrycket förstärks av den breda och låga designen.

Ordinarie pris från 188 400kr
vitara

Suzuki Vitara 4×4 Allgrip En riktig SUV, du kommer alltid fram, oavsett väglag. Kampanjpris från 199 900 kr. Spara upp till 35 900 kr. 

Suzuki har mer än 50 års erfarenhet av fyrhjulsdrift. I Vitara finner du AllGrip Select som med 4 olika lägen av fyrhjulsdrift ser till att alltid kommer fram oavsett väglag. Med en fullmatad utrustningsnivå och en väl genomtänkt design har Vitara mycket att erbjuda för en resa utan kompromisser.

Ordinarie pris från 232 800 kr
s_cross

Suzuki S-Cross 4×4 Allgrip , Rymlig, flexibel crossover för den aktive. Kampanjpris från 229 900 kr. Spara upp till 32 500 kr.

Suzuki S-CROSS med fyrhjulsdrift är utrustade med nya generationens fyrhjulsdrift – AllGrip. Systemet skapar optimalt grepp vid körning, oavsett väderförhållanden och underlag med hjälp av olika körlägen. Genom att kombinera aktiva och passiva säkerhetssystem håller S-CROSS en hög säkerhetsnivå.

Ordinarie pris från 262 400 kr

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt