opel-blitz-svart

Opel personbilar

Nya Opel Corsa

Nya Opel Corsa gör ett vågat och rent ställningstagande som förstärker precisionen med tysk ingenjörskonst. Upptäck den dynamiska fronten, den iögonfallande silhuetten och en slående baksida. Nya Opel Corsa sticker ut från varje vinkel.

Kampanjpris från 154 900 kr

Nya Opel Corsa-e

100 % elektrisk med innovativ teknik. Nya Opel Corsa-e är den nya elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Nya Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

Kampanjpris från 359 900 kr
Ordinarie pris från 399 900 kr

Nya Opel Astra

Upptäck en ny generation miljöeffektiva motorer och upplev en ny körupplevelse. Nya Opel Astra med sofistikerad design och innovativ teknik samt smarta säkerhetssystem.

5D Kampanjpris från 189 900 kr.

ST Kampanjpris från 204  900 kr

5D Ordinarie pris från 239 900 kr
ST Ordinarie pris från 249 900 kr

 Opel Crossland X

En elegant crossover med SUV-design. Crossland X har högeffektiva motorer, premium-klass innovationer och exceptionell flexibilitet. Designad för dig, arbetstid, fritid, familjetid och ensamtid. Crossland X är redo för allt, tack vare sin flexibilitet, klassledande innovationer och skarpa SUV-design.

Kampanjpris från 184 900 kr
Ordinarie pris från 204 900 kr

Opel Grandland X

Opel Grandland X förenar tysk ingenjörskonst från insidan till utsidan på ett elegant sätt med effektiva utrymmen och banbrytande teknologi.

Kampanjpris från 214 900 kr
Ordinarie pris från 239 900 kr

Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid

Opels moderna plug-in hybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid är en Opel för framtiden.

Kampanjpris från 389 900 kr
Ordinarie pris från 439 900 kr
Klimatbonus ej inkluderat i prset.

 Opel Insignia Grand Sport & Sports Tourer

Elegant design, förstklassiga uppkopplingsmöjligheter och intelligenta förarsystem – kraftfulla Opel Insignia inbjuder till långresor.

GS/ Kampanjpris från 289 900 kr
ST/ Kampanjpris från 299 900 kr
Ordinarie pris från 319 900 kr

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Dags att serva bilen.

Boka här