fbpx

opel-blitz-svart

Opel personbilar

Nya Opel Corsa

Nya Opel Corsa gör ett vågat och rent ställningstagande som förstärker precisionen med tysk ingenjörskonst. Upptäck den dynamiska fronten, den iögonfallande silhuetten och en slående baksida. Nya Opel Corsa sticker ut från varje vinkel.

Kampanjpris från 169 900kr
20_corsa_f_peperoncino_red_pos4

Nya Opel Corsa-e

100 % elektrisk med innovativ teknik. Nya Opel Corsa-e är den nya elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Nya Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

kampanjpris från 369 900 kr
20_corsa-e_orange_fizz_pos4

Nya Opel Astra

Upptäck en ny generation miljöeffektiva motorer och upplev en ny körupplevelse. Nya Opel Astra med sofistikerad design och innovativ teknik samt smarta säkerhetssystem.

5D Pris från 209 900 kr.

ST Pris från 224  900 kr

opel_astra_st_610x350
opel_astra_5delegance_610x350

 Opel Crossland X

En elegant crossover med SUV-design. Crossland X har högeffektiva motorer, premium-klass innovationer och exceptionell flexibilitet. Designad för dig, arbetstid, fritid, familjetid och ensamtid. Crossland X är redo för allt, tack vare sin flexibilitet, klassledande innovationer och skarpa SUV-design.

Kampanjpris från 199 800 kr
crossland_x__magazine_pos4_white_tak2018_master

 Opel Mokka

Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Nya Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.

kampanjpris från 214 800 kr
mokpi21_e01_515

 Opel Mokka-e

En djärv och originell vision för design och teknik tar form. Är du redo att uppleva design och attityd som tar bilkörningen till en helt ny nivå? Upptäck den helt elektriska Mokka-e.

Kampanjpris från 399 900 kr
mokpi21_e01_507

Opel Grandland X

Opel Grandland X förenar tysk ingenjörskonst från insidan till utsidan på ett elegant sätt med effektiva utrymmen och banbrytande teknologi.

Kampanjpris från 234 900 kr
grandlandx-2

Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid

Opels moderna plug-in hybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid är en Opel för framtiden.

Grandland FWD Kampanjpris från 399 900 kr
Grandland AWD Kampanjpris från 429 900 kr
Klimatbonus ej inkluderat i priset.
grandlandx-phev

 Opel Insignia Grand Sport & Sports Tourer

Elegant design, förstklassiga uppkopplingsmöjligheter och intelligenta förarsystem – kraftfulla Opel Insignia inbjuder till långresor.

GS/ Kampanjpris från 299 900 kr
ST/ Kampanjpris från 309 900 kr
insignia-gs

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.