Jobba hos Bilkompaniet

Lediga Tjänster

Nu behöver vi en arbetssugen person till vår tvätt & leveransavdelning!

2018-10-24

Säljsupport

Du blir en support till bilsäljarna och en viktig del i kedjan till att kunderna får sina bilar på utlovade tider.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

– Tvätta nya och begagnade bilar
– Sköta däckhanteringen på våra nya och begagnade bilar
– Byta sommar/vinterhjul
– Leveransbesikta nya bilar
– Köra begagnade bilar till Bilprovningen

Arbetet är periodvis fysiskt krävande och vintertid blir det en del snöskottning för att ta fram bilar så du får inte vara rädd att ta på dig stövlar och toppeluva för att grovarbeta emellanåt. I gengäld har du ett fritt arbete och får dessutom en nypa frisk luft varje dag.

För att lyckas i detta jobb krävs ordning och reda samt att man är flexibel eftersom arbetsuppgifter kan komma att omprioriteras under dagen. Som person är du noggrann och har förståelse för att vi servar kunder vars bilar kan vara deras största investering näst efter hus eller bostadsrätt.

Arbetet är självständigt och kräver ett eget driv eftersom du inte har någon som kontinuerligt punktmarkerar dig. Du kommer dock inte att ha några lugna stunder eftersom bilsäljarna ständigt kommer med nya arbetsuppgifter.

Dina närmsta arbetskompisar kommer att vara bilsäljarna där vi har ett riktigt bra gäng med glatt humör, go stämning och bra känsla för service.
Är du rätt kille eller tjej och dessutom känner att du vill utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Ansökningshandlingar, märkta ”Noggrann tuffing” skickas senast 2018-11-30 med e-post till jobbintresserad@bilkompaniet.com

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-23 66 06

Nu satsar vi vidare i Piteå och söker en:
2018-10-12

Säljare Kia

Nu tar vi nästa steg och förstärker vår bilhall i Piteå. Efter succén med vårt nyaste bilmärke Kia, och den tillväxt det gett, är tiden inne för att förstärka med ytterligare en Kiasäljare.

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade bilar till såväl privatpersoner som företag samt även värdering, prissättning och inköp av begagnade bilar. Vi erbjuder även olika finansieringslösningar helt efter kundens önskemål.

Till din hjälp har du erfarna och kompetenta medarbetare samt att Kia Motors Sverige kontinuerligt erbjuder bra säljutbildningar.

Du kommer att arbeta med Sveriges snabbast växande varumärke och som 2017 var Sveriges tredje största. Kias modellprogram är brett och täcker allt från liten småbil, via el-, hybrid- och plug-in bilar till stora fyrhjulsdrivna suv och dessutom med en imponerande utvecklingstakt.

Kias modellprogram präglas av design, kvalitet, säkerhet och miljömedvetenhet, till ett konkurrenskraftigt pris. Kiaägare är mycket lojala där en hög andel väljer Kia igen när det är dags att byta bil.

För att lyckas i denna roll måste du tycka om att möta människor samt ha förmågan att skapa och underhålla goda kundrelationer, vara driven, flexibel och van att arbeta självständigt på ett proaktivt och affärsmässigt sätt.

Är du rätt kille eller tjej och dessutom känner att du vill utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Ansökningshandlingar, märkta ”Kiasäljare” skickas senast 2018-11-30 med e-post till jobbintresserad@bilkompaniet.com

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-23 66 06

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt