Jobba hos Bilkompaniet

Lediga Tjänster

2019-01-31 – Personbilsmekaniker

Nu behöver vi förstärkning av en driven personbilsmekaniker till vår verkstad i Luleå

Beroende på din kompetens och inriktning finns möjlighet att skräddarsy en mekanikertjänst som matchar dina intressen inom fordonsteknik.

För att lyckas i denna befattning ser vi gärna att du har fordonsteknisk utbildning samt gärna några års erfarenhet som bilmekaniker. Är du ung, och saknar erfarenhet, men har rätt utbildning och ett brinnande intresse är du såklart välkommen med din ansökan, så hjälps vi åt med att fixa dig erfarenhet. 🙂

Som person är du vetgirig, ihärdig och ser möjligheter i stället för problem. Du är van att arbeta självständigt och är helt med på att noggrannhet, ordning och reda är nyckelord för att få nöjda kunder.

Hos oss har du möjlighet att få en bra utbildning och kompetensutveckling, och på köpet får du dessutom jobba med världens bästa kollegor!

Är du rätt tjej eller kille så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Ansökningshandlingar, märkta ”Personbilsmekaniker” skickas senast 2019-02-24 med e-post till jobbintresserad@bilkompaniet.com

Frågor om tjänsten besvaras av Servicechef Christian Burman, tel tel:070-6449954

2019-01-18 – ”Noggrann Tuffing”

Nu behöver vi en arbetssugen person till vår tvätt & leveransavdelning!

Du blir en support till bilsäljarna och en viktig del i kedjan till att kunderna får sina bilar på utlovade tider.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
– Tvätta nya och begagnade bilar
– Sköta däckhanteringen på våra nya och begagnade bilar
– Byta sommar/vinterhjul
– Leveransbesikta nya bilar
– Köra begagnade bilar till Bilprovningen

Arbetet är periodvis fysiskt krävande och vintertid blir det en del snöskottning för att ta fram bilar så du får inte vara rädd att ta på dig stövlar och toppeluva för att grovarbeta emellanåt. I gengäld har du ett fritt arbete och får dessutom en nypa frisk luft varje dag.

För att lyckas i detta jobb krävs ordning och reda samt att man är flexibel eftersom arbetsuppgifter kan komma att omprioriteras under dagen.

Som person är du noggrann och har förståelse för att vi servar kunder vars bilar kan vara deras största investering näst efter hus eller bostadsrätt.

Arbetet är självständigt och kräver ett eget driv eftersom du inte har någon som kontinuerligt punktmarkerar dig. Du kommer dock inte att ha några lugna stunder eftersom bilsäljarna ständigt kommer med nya arbetsuppgifter 😊

Dina närmsta arbetskompisar kommer att vara bilsäljarna där vi har ett riktigt bra gäng med glatt humör, go stämning och bra känsla för service.

Är du rätt tjej eller kille och dessutom känner att du vill utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Ansökningshandlingar, märkta ”Noggrann tuffing” skickas senast 2019-02-08 med e-post till jobbintresserad@bilkompaniet.com
Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-236606

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 70 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt