Jobba hos Bilkompaniet

Lediga Tjänster

Säljare Kia

Nu tar vi nästa steg och förstärker vår bilhall i Piteå. Efter succén med vårt nyaste bilmärke Kia, och den tillväxt det gett, är tiden inne för att förstärka med ytterligare en Kiasäljare.

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade bilar till såväl privatpersoner som företag samt även värdering, prissättning och inköp av begagnade bilar. Vi erbjuder även olika finansieringslösningar helt efter kundens önskemål.

Till din hjälp har du erfarna och kompetenta medarbetare samt att Kia Motors Sverige kontinuerligt erbjuder bra säljutbildningar.

Du kommer att arbeta med Sveriges snabbast växande varumärke och som 2017 var Sveriges tredje största. Kias modellprogram är brett och täcker allt från liten småbil, via el-, hybrid- och plug-in bilar till stora fyrhjulsdrivna suv och dessutom med en imponerande utvecklingstakt.

Kias modellprogram präglas av design, kvalitet, säkerhet och miljömedvetenhet, till ett konkurrenskraftigt pris. Kiaägare är mycket lojala där en hög andel väljer Kia igen när det är dags att byta bil.

För att lyckas i denna roll måste du tycka om att möta människor samt ha förmågan att skapa och underhålla goda kundrelationer, vara driven, flexibel och van att arbeta självständigt på ett proaktivt och affärsmässigt sätt.

Är du rätt kille eller tjej och dessutom känner att du vill utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Ansökningshandlingar, märkta ”Kiasäljare” skickas senast 2018-11-30 med e-post till jobbintresserad@bilkompaniet.com

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Jens Hallberg, tel 0920-23 66 06

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt