fbpx

Laddad med positiv energi – helt nya Kia Niro.

Helt nya Kia Niro

En crossover med spännande design och innovativ teknik. Helt nya Kia Niro lanseras med tre effektiva drivlinor: Kia Niro Hybrid, Kia Niro Plug-In Hybrid och Kia Niro EV. Nuvarande Kia Niro är en av Kias mest framgångsrika modeller och e-Niro var den andra mest sålda elbilen i Sverige under 2021. Snart kommer hela Niro-familjen i nytt utförande. Och elbilen e-Niro byter namn till Niro EV.

Helt nya Kia Niro är en smidig, kompakt och laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi.  Den smarta, energisparande teknologin och smidiga funktionaliteten i kombination med generösa utrymmen och ett eget designuttryck gör helt nya Kia Niro unik.

Helt nya Kia Niro i tre versioner

Helt nya Kia Niro erbjuds i tre elektrifierade modeller för dig som vill köra elektrifierat; hybrid, laddhybrid och elbil. Välj bland tre olika versioner: Action, Advance och Advance Plus.

Mer utrymme och högre komfort

Helt nya Kia Niro erbjuder generösa mått exteriört, vilket betyder hög komfort interiört. Den nya och utmärkande designen rymmer en interiör med svårslagen komfort och flexibilitet, samt stort ben- och bagageutrymme.

Avancerad teknik för inspirerande och säker körning

I helt nya Kia Niro är förarlayouten lättillgängligt utformad. Gränssnittet är logiskt via dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och multifunktionspanelen samlar de viktigaste funktionerna. Autobroms vid vänstersväng, autobroms vid backning, fjärrstyrd parkering, head up-display, trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning är bara några av de tekniska funktioner som de olika modellerna har.

Uppkopplade tjänster

Kia Connect, Apple Car Play och Android Auto är standard i nya Niro.

100 % laddbar försäljning 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 83 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (33 gram/km) av de bästsäljande bilmärkena i Sverige Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.
Läs mer: https://www.kia.com/se/elbil/100-procent-laddbart-2024/

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 78 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (46 gram/km) av de 12 största bilmärkena i Sverige Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.
Läs mer:https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

Alltid 7 års nybilsgaranti med Kia.

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har en lång nybilsgaranti från fabrik, hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar. Väljer du en elbil från Kia så omfattas även EV-batteriet av Kias sjuåriga nybilsgaranti.

Läs mer om Kias nybilsgaranti här

Blandad, kWh/100km enligt WLT   15,7
Koldioxidutsläpp, CO2 (g/km)  0

Källa statistik: Vroom Q1 2022.

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.