Elfarenhet

Nya Kia e-Niro

Kia kan det här med el. De är störst på laddbara bilar, varannan Kia som säljs i Sverige är elektrifierad och vill du komma riktigt långt på el, ja då ska du välja en Kia. All den erfarenheten – eller elfarenheten som vi Kia kallar det – har de samlade  i nya Kia e-Niro. Provkör och upplev tystnaden

Nya Kia e-Niro  Noll koldioxidutsläpp vid körning

Ska du skjutsa till träningen? Pendla till jobbet? eller köra hela vägen till sommarstugan? Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Med en snabbladdare på 80 kW så laddas batteriet från 20% till 80% på 422 minuter. På tal om snabb så hjälper motorn på 160 kW (204 hk) till att ta dig från 1-100 km på bara 7,8 sekunder. Det är prestanda som matchar det sportiga utseendet. Njut av en tyst körupplevelse och känslan av att inte släppa ut någon koldioxid alls när du kör

Upptäck Niro – Som hybrid, Laddhybrid eller Elbil

Kia Niro erbjuder samma goda körupplevelse – i tre olika versioner. Upptäck Niro Hybrid -en effektiv kombination av el och bensin som sänker dina utsläpp i jämförelse med en ren bensin eller dieselbil. Niro Plug-In-Hybrid som kombinerar det bästa av två världar och tar dig upp till 49 km på el. Båda med godkänd dragvikt upp till 1300 kg. Kia Niro finns också som en elbil: Kia e-Niro som inte släpper ut någon koldioxid alls under körning. Alla varianter har den unika crossover-designen och energieffektiva egenskaper.

Och körglädjen? Den kommer av bara farten. Vilken Niro passar dig?

7 års nybilsgaranti från fabrik

Kia litar på tekniken som de använder. Därför erbjuder Kia Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt och innebär ett bekymmersfritt bilägande för dig. Garantin gäller givetvis även EV-batteriet på nya Kia e-Niro och Kias andra elektrifierade bilar. Oavsett var du befinner dig nu eller under de närmaste sju åren så kommer Kia att vara med dig hela vägen.

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
Följ oss på