Servicerådgivare | Piteå | Bilkompaniet

Efter tidigare satsningar i Luleå och Kalix är det nu dags för en helt ny fullserviceanläggning i Piteå. Därför söker vi nu en:

Servicerådgivare

Efter succén med vårt nyaste bilmärke Kia, och introduktionen av MECA, är tiden inne för att förstärka med ytterligare en Servicerådgivare till vår nya anläggning i Piteå som öppnar sommaren 2020.

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av service- och reparationstjänster samt försäljning av bildelar till såväl privatpersoner som till företag. I arbetet ingår även att planera/boka och optimera dessa jobb i verkstaden.

Vi tror att du har god kunskap om bilar och att du tidigare jobbat i ett serviceyrke. Du måste tycka om att möta människor och inser vikten av ett bra och professionellt bemötande. Som servicerådgivare är du en viktig del i hur kunderna uppfattar vårt företag. Eftersom vi har många olika IT-system är det en förutsättning att du har god datavana och att du har lätt för att lära dig nya system.

Du kommer att arbeta med flera starka varumärken såsom Kia, Suzuki, Fiat Professional och MECA. Kia är i dagsläget Sveriges tredje största bilmärke, Suzuki har sin givna plats här uppe i norr med prisvärda och tillförlitliga fyrhjulsdrivna bilar samt Fiat Professionals transportbilar som har smakfulla lösningar oavsett transportbehov. Lägg därtill MECA, som innebär att vi kan serva alla kunder oavsett vilken bil dom kör, så är verktygslådan komplett.

För dig som söker tjänsten är det självklart att du delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag samt är beredd att satsa hela vägen.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök genom att skicka ett mail märkt ”Servicerådgivare” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2020-03-31.

Frågor om tjänsten besvaras av Verkstadschef Anders Jansson, tel 0911-789 58

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 70 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt