fbpx

Servicerådgivare | Luleå| Bilkompaniet

Succén fortsätter för Kia och Bilkompaniet och med den tillväxt det gett så är tiden inne för att förstärka vårt team, Därför söker vi nu en:

Servicerådgivare till vår anläggning i Luleå

Servicerådgivare Bilkompaniet Luleå

 

Vill du jobba med toppmodern teknik och vara en del i att göra oss till branschens bästa serviceverkstad? Då ska du söka tjänsten som servicerådgivare hos oss!

Tjänsten innebär i huvudsak kundkontakt och rådgivning av service- och reparationstjänster till såväl privatpersoner som till företag. I arbetet ingår även att planera/boka och optimera dessa jobb i verkstaden tillsammans med övriga rådgivare och serviceverkstad.

Vi tror att du har god kunskap om bilar och att du tidigare jobbat i ett serviceyrke. Du måste tycka om att möta människor och inser vikten av ett bra och professionellt bemötande både internt och externt . Som servicerådgivare är du en viktig del i hur kunderna uppfattar vårt företag. Vi värdesätter att du är social och bra person samt har god datavana och att du har lätt för att lära dig nya system.

Du kommer att arbeta med flera starka varumärken såsom Kia, Suzuki, Fiat Professional och Iveco. Kia är i dagsläget Sveriges tredje största bilmärke och växande, Suzuki har sin givna plats här uppe i norr med prisvärda och tillförlitliga fyrhjulsdrivna bilar samt Fiat Professional och Iveco transportbilar som har smakfulla lösningar oavsett transportbehov.

För dig som söker tjänsten är det självklart att du delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag samt är beredd att satsa hela vägen. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ge dig ett härligt gäng att arbeta med.

Personalnöjdhet och kundnöjdhet är två ledord hos oss på Bilkompaniet.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök genom att skicka ett mail märkt ”Servicerådgivare” till jobbintresserad@bilkompaniet.com bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2021-12-31

Frågor om tjänsten besvaras av Verkstadschef Anders Almquist, tel 0920-236617 eller Servicechef Christian Burman tel 0920-236616

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 74 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.