fbpx

Personbilsmekaniker | Kalix | Bilkompaniet

Nu behöver vi förstärkning av en driven

personbilsmekaniker till vår verkstad i Kalix

Beroende på din kompetens och inriktning finns möjlighet att skräddarsy en mekanikertjänst som matchar dina intressen inom fordonsteknik.

För att lyckas i denna befattning ser vi gärna att du har fordonsteknisk utbildning samt gärna några års erfarenhet som bilmekaniker. Elektrifieringen medför även att annan bakgrund än mekaniker kan vara aktuell, erfarenhet av arbete med högspänning är meriterande samt intresse för data och elektronik. Är du ung, och saknar erfarenhet, men har rätt utbildning och ett brinnande intresse är du såklart välkommen med din ansökan, så hjälps vi åt med att ge dig erfarenhet 😊

Som person är du vetgirig, ihärdig och ser möjligheter i stället för problem. Du är van att arbeta självständigt och är helt med på att noggrannhet, ordning och reda är nyckelord för att få nöjda kunder.

Hos oss har du möjlighet att få en bra utbildning och kompetensutveckling, och på köpet får du dessutom jobba med världens bästa kollegor!

Är du rätt tjej eller kille så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

 

Ansökningshandlingar, märkta ”Personbilsmekaniker Kalix” skickas senast 2023-09-30 med e-post till jobbintresserad@bilkompaniet.com

Frågor om tjänsten besvaras av verkstadschef John Vennberg, tel 0923-12029

Bilkompaniet har 75 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia och Suzuki personbilar samt Fiat och Iveco transportbilar.