Bilmekaniker | Piteå | Bilkompaniet

Efter tidigare satsningar i Luleå och Kalix är det nu dags för en helt ny fullserviceanläggning i Piteå. Därför söker vi nu en:

Bilmekaniker

Efter succén med vårt nyaste bilmärke Kia, och introduktionen av MECA, är tiden inne för att förstärka med ytterligare en bilmekaniker till vår nya anläggning i Piteå som öppnar sommaren 2020.

Beroende på din kompetens och inriktning finns möjlighet att skräddarsy en mekanikertjänst som matchar dina intressen inom fordonsteknik.

För att lyckas i denna befattning ser vi gärna att du har fordonsteknisk utbildning samt gärna några års erfarenhet som bilmekaniker. Är du ung och/eller saknar erfarenhet, men har rätt utbildning och ett brinnande intresse är du så klart välkommen med din ansökan – så hjälper vi dig att få bra erfarenhet och kunskap.

Som person är du vetgirig, ihärdig och ser möjligheter istället för problem. Du är van att arbeta självständigt och har full förståelse för att noggrannhet samt ordning och reda är nyckelord för att få nöjda kunder.

Hos oss har du möjlighet att få bra utbildning och ständig kompetensutveckling, dessutom får du riktigt schyssta kollegor.

Är du rätt tjej eller kille för att utvecklas tillsammans med oss så vänta inte med att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök genom att skicka ett mail märkt ”Bilmekaniker” till jobbintresserad@bilkompaniet.com senast 2020-03-31.

Frågor om tjänsten besvaras av Verkstadschef Anders Jansson, tel 0911-789 58

Bilkompaniet ingår i Sigorokoncernen som omfattar Sigoro AB, Bilkompaniet, Mekonomen Kalix, Mekonomen Boden, Automobilservice samt Fastighetskompaniet. Bilkompaniet har 70 års erfarenhet av bilhandel i Norrbotten och har i dagsläget verksamhet i Luleå, Boden, Piteå och Kalix. Vår verksamhet omfattar försäljning, service och skadereparationer av personbilar och lätta transportbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa. Bilkompaniet är återförsäljare för Kia, Opel, Suzuki personbilar samt Fiat, Opel, Iveco transportbilar.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt