Låt Niro spela huvudrollen
Upptäck nya uppdaterade Kia Niro-Familjen

Kia Niro är en succé. Nu har hela familjen av elektrifierade Kia Niro fått ny design samt uppdaterade säkerhets- och infotainmentsystem. Nya Kia Niro Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 58 km på el och med elbilen e-Niro kommer du upp till 455 km. Gör miljön en tjänst, låt en Niro spela huvudrollen på din resa.

Kia Niro Plug-In-Hybrid

Kia Niro finns som Plug-In Hybrid, med samma fina egenskaper som övriga medlemmar i Niro-familjen. Den har både elmotor och bensinmotor, och låter dig köra upp till 58 km enbart på eldrift. De främre och bakre stötfångarna får ny design. Ljussignaturen förnyas med LED teknik; strålkastarna med Kias iskubsdesign, pilformade varselljus och bakljus. Aluminiumfälgarna med mörkgrå inlägg kommer i nytt utförande.

Bland nyheterna invändigt finns större pekskärm som tillval (10,25 tum) och uppdaterade Niro är även standardutrustad med den senaste säkerhetsutrustningen. Till exempel filkörning, adaptiv farthållare, döda vinkeln varning, skydd för fotgängare och cyklister.

Kia Niro Plug-In Hybrid släpper ut 29gr CO2 per km och ger därför en klimatbonus på 35.843 kr.

Rek.ca pris från 349.900 kr

Nya Kia Niro Hybrid

Nya Niro Hybrid är även den uppdaterad med ny design och nya säkerhets och infotainmentsystem. Kia Niro Hybrid låter dig dra nytta av ett avancerat parallellhybridsystem som sänker dina utsläpp och ger dig stor flexibilitet. Dessutom har den en automatisk, sexstegad dubbelkopplingslåda som ger dig den perfekta balansen mellan komfort och körglädje

Rek.ca pris från 270.900 kr

Nya Kia e-Niro 

Nya Kia e-Niro är en tyst, pigg och rymlig crossover. Lägg till en räckvidd på 455 km så har du en elbil som täcker hela familjens behov. Ett kvitto på detta är att Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av Tidningen Motorföraren. På köpet får du ett lastutrymme på hela 451 liter och en mängd tekniska finesser som bl.a adaptiv farthållare och aktivt filkörningssystem.

Även nya Kia e-Niro ger en klimatbonus på 60 000 kr*

Rek.ca pris från 444.900 kr

Kör uppkopplat, tryggt och i framkant

UVO Connect integrerar sömnlöst din smartphone med din bil och dess infotaintmentsystem för en säker och bekväm körupplevelse. Dessutom kommer du känna dig tryggare på vägarna med säkerhetsfunktioner som autobroms med fotgängar – och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensorer bak och helljusassisance och självklart är eluppvärmd läderratt standard.

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad kia har så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-Verkstad

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt