Nu lanseras två helt nya laddhybrider
Framtiden i våra händer

Nu lanserar vi två helt nya laddhybrider i vår populära Ceed-Familj. Både familjekombin Kia Ceed SW Plug-In-Hybrid och den sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In-Hybrid erbjuder långa räckvidder på el. Idag är varannan såld Kia elektrifierad och faktum att vi har det lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken, en position dessa nyheter hjälper till att stärka

Välkommen till en laddbar värld.

Kia Ceed SW Plug-In-Hybrid

Med plats för allas vinter.

Upptäck vår storsäljande familjekombi i helt nytt utförande. Nu är det premiär för Kia Ceed SW som laddhybrid med upp till 50 km räckvidd på el. Dessutom får du hela 437 liter i lastutrymme och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gottt om utrymme för hela familjens vinteraktiviteter. UVO Connect, som gör det enkelt att koppla mobilen till din bil, finns som tillval.

1,6 GDi Plug-In-Hybrid 141 hk DCT ADVANCE PLUS INTRODUKTIONSPRIS REK. FRÅN 339.900 KR

Avdrag för klimatbonus 39.294 kr ej inräknat**

Kia  XCeed Plug-In-Hybrid

En ny väg framåt

Snart kommer Kia XCeed som Plug-In-Hybrid men redan nu kan du förboka den hos oss. Upplev en uppkopplad och sportig crossover som sticker ut i allt från utformningen av de distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikierade aluminiumfälgarna. Kia XCeed Plug-In-Hybrid är standardutrustad med telematiksystemet UVO Connect så att du enkelt kan koppla ihop din bil med mobilen.

1,6 GDi PLUG-IN-HYBRID 141 HK DCT ADVANCE PLUS INTRODUKTIONSPRIS REK. FRÅN 369.900 KR

Avdrag för klimatbonus 34.296 kr ej inräknade**

(** Preliminära siffror)

Kör uppkopplat, tryggt och i framkant

UVO Connect integrerar sömnlöst din smartphone med din bil och dess infotaintmentsystem för en säker och bekväm körupplevelse. Dessutom kommer du känna dig tryggare på vägarna med säkerhetsfunktioner som autobroms med fotgängar – och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensorer bak och helljusassisance och självklart är eluppvärmd läderratt standard.

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad kia har så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-Verkstad

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
Följ oss på