Fulladdad privatleasing från Kia

Laddhybrider – fr. 2 995 kr/ mån  (ord. pris 3 995 kr/ mån)

Kampanjen är förlängd tom 30/6

Just nu kan du privatleasa en laddhybrid från Kia från endast 2 995 kr i månaden. Att din nästa Kia blir laddbar har både du och miljön mycket att vinna på.Låga pendlingskostnader och lägre skatt i kombination med tyst körupplevelse på el och minskade utsläpp vid körning – det kallar vi en fulladdad privatleasingdeal. Frihetskänslan, den ingår också så klart.

Generös familjekombi Kia Ceed SW Plug-In-Hybrid – 2 995 kr/ mån

Privatleasa populära familjekombin Kia Ceed SW som laddhybrid! här finns gott om utrymme för hela familjens aktiviteter och sommaräventyr. med Kia Ceed SW Plug-In-Hybrid kan du även njuta av en säkrare körning genom autobroms med fotgängar – och cyklistskydd, adaptiv farthållare och helljusassistans. Upptäck en generös och trygg familjekombi med upp till 50 km på el – nu till otroliga 2 995 kr/ mån

Kia Niro Plug-In-Hybrid – en rymlig crossover – 3 395 kr/ mån

Söker du en crossover med gott om utrymme för både vardag och fritid? Med maximal komfort och där vardagskörningen kan gå på el? Då är Kia Niro Plug-In-Hybrid bilen för dig. En rymlig crossover med en dragvikt på 1300 kg. Dessutom tar den dig upp till 49 kilometer på el.

Sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In-Hybrid – 3 795 kr/ mån

Upptäck en sportig spelare fullmatad med teknik och körglädje. Kia XCeed Plug-In-Hybrid är utrustad med UVO Connect -en tjänst som länkar samman bil förare ytterligare. Du kan från distans bland annat se var bilen befinner sig, låsa upp bilen och få värdefull information om fordonsstatus. Förutom teknik är det design som står i fokus för denna karaktär som drar blickarna till sig. privatleasa laddhybriden Kia XCeed till kampanjpris!

Stora familjekombin Kia Optima SW Plug-In-Hybrid – 3 995 kr/mån

Att privatleasa laddhybriden Kia Optima Sportwagon innebär ett batteri av fördelar – för hela familjen. En stor familjekombi med såväl rymlig kupé som rymligt lastutrymme. Du kan lasta 440 liter i bagaget, med nedfällt säte får du in hela 1 574 liter. Räcker inte det? Kia Optima har en godkänd dragvikt på hela 1 500 kg. Res med rymd och kom långt på el – denna laddhybrid har en räckvidd på upp till 53 km på el.

En bra affär blir ännu bättre

Kia privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom får du en tyst körupplevelse på el och minskar CO2-utsläpp vid körning. Du slipper att binda upp pengar i ett bilköp och kan istället använda dem till dina favoritintressen. Du leasar en Kia under 36 månader mot en månadsavgift och när avtalstiden är slut kan du välja en nya Kia om du vill, vilket många gör

Kia Privatleasing checkar alla boxar:

7 års nybilsgaranti från fabrik

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt.

Erbjudandena gäller ordertecknade bilar tom 31/5- 2020 eller så långt lagret räcker.

Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In-Hybrid 1,3 l/100 km, co2-utsläpp 29 g/km; XCeed Plug-In_hybrid 1,7 l/100km, co2-utsläpp 38g/km; Niro Plug-In-Hybrid 1,4 l/100km, co2-utsläpp 31 g/km; Optima SW Plig-In-Hybrid 1,5 l/100 km, co2-utsläpp 34 g/km enligt WLTP. * Privatleasing 36 mån, månadskostnad inkl. moms exkl. uppläggnings och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 4 500mil, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval från kund ingår inte i priset. Fordonsskatten betalas av kunden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. med reservation för ev felskrivningar.

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt