Elfarenhet som tar dig längre

Privatleasa en Kia laddhybrid nu fr. 2 995 kr/mån

Vad är elfarenhet?

Kia kan det här med elektrifierade bilar. Sedan 2018 är Kia marknadsledande på laddbara bilar och i år är över hälften av försäljningen laddbar. Det kallar Kia elfarenhet och det finns nu samlad i laddhybriderna Kia Niro, Ceed Sportwagon och XCeed

Kia Niro Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 2 995 kr/mån

Upplev en rymlig croosover! Kia Niro Plug-In hybrid är en populär laddhybrid som tar dig upp till 49 km på el. Perfekt när du åker till jobbet, skjutsar till träning eller ska storhandla. Tack vare tjänsten UVO Connect blir körningen smartare och med den 10,22″ stora skärmen blir den dessutom smidigare. Njut av en tyst  körupplevelse färdas tryggt i en laddhybrid byggd på Kias långa elfarenhet.

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 3 495 kr/ mån

Välj en generös och laddbar familjekombi! Laddbara Kia Ceed Sportswagon erbjuder ett stort lastutrymme för familjens alla sommaräventyr. Fördelarna med en laddhybrid är många och de flesta vardagskörningar kan göras på el.

Faktablad Kia Ceed Sportswagon PHEV

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 3 795 kr/ mån

Upptäck en sportig crossover fullmatad med teknik och körglädje. En karaktär som verkligen drar blickarna till sig. Design och uppkoppling kombineras med fördelarna med laddhybridteknik.

Faktablad Kia XCeed  PHEV

Kia Privatleasing – en bra affär blir ännu bättre

Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom har Kia just nu ett riktigt bra privatleasingerbjudande på flera laddhybrider. Beställ enkelt online med Mobilt BankID på kia.com eller kontakta oss.

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen.

Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 30/9–2020 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29g/km; Niro Plug-In Hybrid 1,4 l/100km, C02-utsläpp 31g/km; XCeed Plug-In Hybrid 1,7 l/100 km, CO2-utsläpp 38 g/km enligt körcykeln WLTP. *Privatleasing: 36 mån, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval från kund ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. **Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivna belopp. För mer information se transportstyrelsen.se. ***Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50 %. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Boka ett nybilsmöte med oss.

Vi vet att tid är knapp idag och att du troligtvis har ett full schema om dagarna. Därför kör vi på Bilkompaniet nybilsmöten på ca 30min – 1h. Där vi går igenom din situation och frågor inför bilköp / byte av bil. Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig med förslag på tid.

Kontaka oss!

Skicka oss ett e-mail så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
Följ oss på